Usein kysyttyä

Ravintolisät ovat elintarvikkeita, jotka täydentävät ihmisen normaalia ruokavaliota. Ravintolisiä ovat esimerkiksi vitamiinien, kivennäisaineiden, kuitujen tai aminohappojen sisältävät tuotteet.

FitLine-tuotteet ovat laadukkaita ja turvallisia. Ne sisältävät vain korkealaatuisimpia raaka-aineita, jotka ovat turvallisia, ja puhtaita. On myös tärkeää muistaa monipuolisen ruokavalion ja säännöllisen liikunnan vaikutukset hyvinvointiin.

Laadukkaiden ravintolisätuotteidemme valmistuksessa käytetään vain tunnettuja ja puhtaita ainesosia Huolellisesti valitut valmistajat takaavat laadun, puhtauden ja turvallisuuden korkeimman tason valmistamalla tuotteita kansainvälisen tuotannon standardin GMP:n ja ISO 9001:n mukaan.

Kaikki FitLine-tuotteet testataan dopingin varalta ja ne löytyvät tarkoin valikoidulta Kölnin listasta, jossa listataan vain ne ravintolisät, joissa on minimoitu dopingin riski. FitLinen kanssa yhteistyössä on satoja ammattiurheilijoita ympäri maailmaa, edustaen kymmeniä lajeja jääkiekosta kamppailulajeihin ja moottoriurheiluun. Pelkästään Suomessa on lähes 70 FitLine-urheilijaa.

Löydät tarkan taulukon eri tuotteiden annoskohtaisista kaloreista täältä

Katso lisää FitLine aiheisia sivustoja: